Nintendo lansează un nou joc pentru mobil, Fire Emblem Heroes, disponibil acum în Play Store şi App Store

1.548 ori
<b>Nintendo lansează un nou joc pentru mobil, Fire Emblem Heroes, disponibil acum în Play Store şi App Store</b>Pe lângă știrea de mai acum câteva momente prin care aflam că Nintendo Switch ar putea include funcții VR, iată că numele Nintendo apare încă o dată. Acum aflăm despre lansarea unui nou joc din partea companiei de față, titlu disponibil pe mobil ce

După Super Mario Run, Nintendo a mai lansat în această săptămână un joc pentru mobil şi anume Fire Emblem Heroes, disponibil acum în Play Store şi App Store. Jocul e gratuit şi aflaţi ce ne rezervă mai jos.

Fire Emblem Heroes

Acesta este un titlu de tip turn based strategy, care aduce cu Final Fantasy Tactics sau X-COM puţin. El face parte dintr-o serie cu istorie îndelungată, Fire Emblem având succes pe consolele Nintendo până acum. Luptele se dau în stil vechi, pe o grilă tactică, dar Nintendo a făcut câteva modificări, astfel încât titlul să atragă şi gamerii de generaţie nouă.

Povestea este un melanj al tuturor jocurilor Fire Emblem de pana acum şi vom putea chema eroi din serie pentru a ne ajuta la lupte. Grila unde se desfăşoară acţiunea este destul de mică încât să încapă pe ecran, evident doar în format vertical. Le puteţi face powerupuri eroilor imbunatatind legăturile dintre e şi folosind un sistem de clase de tip "piatră-foarfece-hârtie".

Grafica nu arată rău deloc şi mă refer aici la animaţiile asociate luptelor si personajelor, asta dacă vă place grafica mai cartoonish evident. Deşi jocul e gratuit, el include in app purchases de până la 75 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×