Netflix testează un abonament mai ieftin, doar pentru telefoane mobile

3.224 ori
<b>Netflix testează un abonament mai ieftin, doar pentru telefoane mobile</b>În cazul în care vi se pare că 10 euro pe lună e prea mult pentru un abonament Netflix, gigantul american de streaming pregăteşte şi o variantă mai accesibilă, axată doar pe consumul de conţinuturi pe mobil.

În cazul în care vi se pare că 10 euro pe lună e prea mult pentru un abonament Netflix, gigantul american de streaming pregăteşte şi o variantă mai accesibilă, axată doar pe consumul de conţinuturi pe mobil.

Dorinţa companiei este de a oferi un abonament care să coste pe jumătate cât cel actual. Testele se fac în Malaezia, unde a apărut un abonament de 4 dolari pe lună, faţă de cei 7.90 dolari plătiţi local până acum. E posibil ca oferta să rămână doar în această ţară asiatică, unde Netflix vrea să câştige teren, dar nimic nu e sigur deocamdată. E clar faptul că un Netflix doar pentru mobil înseamnă un sacrificiu de rezoluţie a imaginii, dar şi preţul va fi extrem de accesibil.

Capturile prezentate de publicaţiile malaeziene menţionează totuşi rezoluţie HD, deci sub acel prag clar nu coborâm. Va arăta cam urât pe un ecran QHD+ sau un ecran 4K de Xperia, dar majoritatea publicului oricum are telefoane HD. Săptămâna trecută CEO-ul Netflix, Reed Hastings îşi declarase disponibilitatea de a experimenta cu diferite planuri tarifare pe piaţa asiatică, ajungând chiar la 3 dolari pe lună.

Netflix are în acest moment 137 de milioane de abonaţi la nivel global, iar 79 de milioane dintre aceştia sunt din SUA. În Europa abonamentul Ultra cu suport HDR şi 4K ajunge la 17 euro şi oferă suport pentru 4 ecrane/device-uri în acelaşi timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×