Nokia prezinta un o noua aplicatie pentru Windows Vista - Text messenger

2.142 ori
<b>Nokia prezinta un o noua aplicatie pentru Windows Vista - Text messenger</b>In cazul in care tineti telefoanele dumneavoastra Nokia conectate la PC/notebook tot timpul, acest Text Messenger (descarcati-l aici http://www.nokia.com/betalabs/textmessenger ) este un add-on foarte util la gadgeturile Windows Vista. Text Messenger este...

In cazul in care tineti telefoanele dumneavoastra Nokia conectate la PC/notebook tot timpul, acest Text Messenger (descarcati-l aici http://www.nokia.com/betalabs/textmessenger ) este un add-on foarte util la gadgeturile Windows Vista.

Text Messenger este compatibil cu PC Suite 6.85 si versiunile sale ulterioare. Nokia Beta LAbs ofera aceasta aplicatie utilizatorilor de Windows Vista, adica aproximativ 15% din totalul de vizitatori ai Beta Labs. Nokia Text Messenger este un gadget Windows Vista, prin intermediul caruia puteti vizualiza cele mai noi SMS-uri primite si trimite unele noi, din sidebarul Windows Vista.

Aplicatia va functiona pe toate terminalele Nokia compatibile cu PC Suite si va trebui doar sa va asigurati ca aveti versiunea 6.85 instalata. Dupa ce veti completa procesul de instalare va trebui sa dati click dreapta pe Windows Sidebar, selectand apoi optiunea Add Gadgets din meniul care apare si o fereastra cu toate aplicatiile gadget se va deschide. Dati dublu click pe Nokia Text Messenger si veti adauga gadgetul la Windows Sidebar.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×