Mobilissimo va prezinta un video review la E-TEN Glofiish M800

2.074 ori
<b>Mobilissimo va prezinta un video review la E-TEN Glofiish M800</b>Inainte de va prezenta review-ul video complet al lui E-TEN Glofiish M800, terminal furnizat de catre AROBS, va prezentam experienta de unboxing a handestului. Aruncati o privire asupra primului contact cu modelul M800 intr-un clip video la care veti fi...

Inainte de va prezenta review-ul video complet al lui E-TEN Glofiish M800, terminal furnizat de catre AROBS, va prezentam experienta de unboxing a handestului. Aruncati o privire asupra primului contact cu modelul M800 intr-un clip video la care veti fi transportati daca dati click pe imaginea urmatoare:

Cutia in care soseste noul E-TEN include terminalul, un manual de instructiuni, un incarcator, o baterie, un headset, cablu USB si softurile necesare, plus un stylus. E-TEN Glofiish M800 este invelit intr-o tipla de plastic si este gata pentru testarea mobilissimo. Trebuie doar sa introducem bateria si vom porni handsetul, pe care il veti putea admira si intr-un review mai amplu.

Pana atunci va reamintim ca designul handsetului este similar cu cel al lui X800, plus o tastatura QWERTY glisanta. Terminalul este dotat cu un display de tip touchscreen, cu diagonala de 2.8 inch, cu o rezolutie de 480 x 640 pixeli. Sistemul de operare folosit este Windows Mobile 6, iar pe lista de feature-uri se afla si conectivitate GSM, UMTS, 3G, WiFi 802.11 b/g si Bluetooth 2.0 cu EDR. De asemenea, handsetul include GPS si camera de 2 megapixeli. Mai multe detalii in review-ul full, doar pe mobilissimo.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×