Noul hit de la Rovio Amazing Alex se lansează mâine, pe 12 iulie! Iată trailerul de lansare! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.157 ori
<b>Noul hit de la Rovio Amazing Alex se lansează mâine, pe 12 iulie! Iată trailerul de lansare! (Video)</b>După hitul uriaș Angry Birds finlandezii de la Rovio vor să repete isprava, tot cu un joc tip puzzle/casual și de aceea l-au creat pe Amazing Alex. Despre acest titlu știam deja de câteva luni și acum am aflat printr-un tweet oficial că jocul va...

După hitul uriaș Angry Birds finlandezii de la Rovio vor să repete isprava, tot cu un joc tip puzzle/casual și de aceea l-au creat pe Amazing Alex. Despre acest titlu știam deja de câteva luni și acum am aflat printr-un tweet oficial că jocul va fi lansat mâine, pe 12 iulie.

Avem de-a face aici cu un joc tip puzzle bazat pe invențiile unui băiat blond, care încearcă să creeze tot soiul de mașinării legate între ele printr-o reacție în lanț. Jocul va fi disponibil pe iOS și pe Android și sunt sigur că va sosi și pe alte platforme. Titlul va oferi peste 100 de nivele și partea bună e că veți putea crea propriile voastre nivele, prin intermediul unui editor ce pune la dispoziție 35 de obiecte interactive. Rovio promite și actualizări gratuite regulate pentru acest joc.

 Noul hit de la Rovio Amazing Alex se lansează mâine, pe 12 iulie! Iată trailerul de lansare! (Video)

Mai jos aveți trailerul de lansare pentru joc, în care facem cunostiinta cu personajul principal și câteva dintre invențiile sale. Acest puzzle bazat pe fizică seamănă cu jocurile din anii '90 în care construiam un tub, prin care se rostogolea o bilă, care aprindea o brichetă, care ardea o sfoară, făcând apoi să pice o bilă de bowling pe o trambulină care aruncă o altă bila și tot așa la nesfârșit... îl veți juca mâine pe Amazing Alex? Va fi el noul Angry Birds?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×