O aplicație de mobil românească este prezentă În competiția Webit Global Congress de unde s-ar putea Întoarce cu 1 milion de dolari

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.031 ori
<b>O aplicație de mobil românească este prezentă În competiția Webit Global Congress de unde s-ar putea Întoarce cu 1 milion de dolari</b>Astăzi, aflăm că o aplicație foarte atractivă și anume Blushr, aplicație dezvoltată de o echipă de trei români formată din Sebastian Maraloiu, Manuel Boca și Luana Sandache, are șanse destul de mari pentru premiul de 1 milion de dolari ce...

Astăzi, aflăm că o aplicație foarte atractivă și anume Blushr, aplicație dezvoltată de o echipă de trei români formată din Sebastian Maraloiu, Manuel Boca și Luana Sandache, are șanse destul de mari pentru premiul de 1 milion de dolari ce este acordat de către Webit Global Congress ce are loc în Istanbul.

Această aplicație îi ajută pe tinerii cu vârste cuprinse între 13-17 ani să afle care dintre prietenii lor de pe Facebook îi plac, modalitate prin care se evită acea stare stânjenitoare în care sunt puși la încercare mai toți adolescenții. Ni se aduce la cunoștiință faptul că dezvoltarea acesteia a început în luna septembrie a anului 2013 în România, iar mai apoi echipa a fost finanțată de către Guvernul Marii Britanii pentru continuarea procesului de dezvoltare din Glasgow, locație de unde aceștia își desfășoară activitatea din aprilie 2014.

Blushr este prezentă acum în semifinalele Webit Global Congress (webitcongress.com) ce va avea loc în Istanbul în perioada 1-2 octombrie, moment în care aplicația va fi prezentată în fața a 400 de investitori și unde va avea șansa de a câștiga un buget de marketing de 1 milion de dolari.

Dacă vă numărați printre cei care doresc să susțină această aplicație, aflați că în aceste momente Blushr concurează printr-un sistem de vot pentru a ajunge în finala din Istanbul, momenan aceasta ocupând poziția numărul 8, urmând ca primele 5 locuri să garanteze prezența în finală. Puteți vota aplicația Blushr chiar aici, procesul de votare fiind derulat până la data de 3 septembrie.

Download Blushr:

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×