Evan Blass, persoana din spatele contului de Twitter @evleaks oferă un interviu celor de la BBC

652 ori
<b>Evan Blass, persoana din spatele contului de Twitter @evleaks oferă un interviu celor de la BBC</b>Probabil cu toții am auzit de @evleaks, celebrul personaj anonim până acum ceva timp care ne atrăgea atenția cu fel și fel de scăpări de informații și imagini ale unor produse încă nelansate pe piață. Recent, cei de la BBC au avut ocazia să...

Probabil cu toții am auzit de @evleaks, celebrul personaj anonim până acum ceva timp care ne atrăgea atenția cu fel și fel de scăpări de informații și imagini ale unor produse încă nelansate pe piață. Recent, cei de la BBC au avut ocazia să îi ia un interviu acestei legende a leak-urilor, un material video fiind disponibil mai jos.

Din câte am aflat anterior, Evan Blass a decis să se retragă din activitatea sa principală ca urmare a unor probleme de sănătate. Cu toate acestea, @evleaks ne-a oferit în cursul zilei de ieri un mic cadou de retragere, și anume o fotografie cu un nou produs Motorola, mai precis modelul Moto X+1.

Aflăm că Evan Blass petrecea în jur de aproximativ 22 ore pe zi doar pentru preluarea de informații de la sursele sale cu privire la noi device-uri încă nelansate pe piață, un job care nu era deloc ușor, chiar dacă la prima vedere părea că un simplu task de postare a unei fotografii cu un device neanunțat dura doar 5 minute. Cum am precizat anterior, Evan a decis că este momentul să se retragă din activitate datorită faptului că boala sa, și anume screzola multiplă îi pune multe probleme în ultimul timp.

De asemenea, acesta precizează că deși o mare parte dintre producătorii de smartphone-uri de pe piață se declarau nemulțumiți, sau chiar furioși că produsele lor ajung pe web într-o astfel de manieră, de fapt companiile erau mai mult decât avantajate datorită buzz-ului creat în jurul terminalelor ce urmau a fi lansate pe piață.

Totodată, Evan declară că au exista cazuri în care a primit informații chiar direct de la companiile ce urmau a lansa noi device-uri. Printre smartphone-urile dezvăluite de @evleaks de-a lungul timpului se numără nume populare ca și Nokia Lumia 920, LG G2, HTC First, Moto X, Sony Xperia Z1s sau Nokia X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×