O nouă aplicație antifurt pentru telefoane va trimite victimei o poză cu hoțul

3.409 ori
<b>O nouă aplicație antifurt pentru telefoane va trimite victimei o poză cu hoțul</b>Acum nu mai este nevoie să alergați după persoana care v-a furat telefonul, fiind suficient ca handsetul să îi facă o poză și să v-o trimită. Cam asta face o nouă aplicație antifurt, despre care a scris BBC recent. &nbsp; Aparent totul a...

Acum nu mai este nevoie să alergați după persoana care v-a furat telefonul, fiind suficient ca handsetul să îi facă o poză și să v-o trimită. Cam asta face o nouă aplicație antifurt, despre care a scris BBC recent.

Aparent totul a pornit de la un caz real, astfel că un telefon HTC furat recent a făcut o poză hoțului și a trimis-o pe email victimei. Funcția de securitate implicată aici a folosit camera frontală a handsetului pentru a face poză, fiind activată după ce persoana care utilizează telefonul a introdus parola sau PIN-ul greșit de prea multe ori. BBC nu menționează ce aplicație de securitate a fost folosită, dar există deja câteva soluții de acest gen pe piață.

Una este Cerberus, pe care o găsiți gratuit in Play Store și care vine și cu alte funcții antifurt precum ștergerea datelor de la distanță sau blocarea unui telefon de la distanță. Puteți și să porniți microfonul telefonului fără știrea hoțului pentru a-l înregistra. Dacă vă tentează aplicația aflați că ea e gratuită doar o săptămână, apoi plătiți 3 euro pentru a o folosi. O puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×