De la Angry Birds, Rovio ajunge la Flappy Bird; Joc clonat sub forma lui Retry (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 937 ori
<b>De la Angry Birds, Rovio ajunge la Flappy Bird; Joc clonat sub forma lui Retry (Video)</b>Până și Rovio a căzut în capcană Flappy Bird, realizând o clonă a acestui joc, sub numele de Retry. Puțin din gameplay-ul sau îl vedeți mai jos și de această dată e vorba despre un avion care evita obstacole făcând loopinguri și nu despre...

Până și Rovio a căzut în capcană Flappy Bird, realizând o clonă a acestui joc, sub numele de Retry. Puțin din gameplay-ul sau îl vedeți mai jos și de această dată e vorba despre un avion care evita obstacole făcând loopinguri și nu despre o pasăre.

Jocul nu e atât o clonă, cât inspirat de Flappy Bird și vine cu aceeași grafică 8 bit care a stârnit isterie în ultimele luni. După cum arăta și numele său, acesta este un joc greu, de aici și Retry. Ca și în Flappy Bird, dacă avionul atinge un obstacol, atunci va fi game over pentru voi. Jocul nu a fost dezvoltat de către echipa principală de la Rovio, ci de către LVL11, o subdivizie a companiei, care lucrează la jocuri experimentale.

Retry a fost lansat preliminar deocamdată, fiind disponibil pe iOS doar în Finlanda, Canada și Polonia, dar va sosi în toate App Store-urile în curând și probabil și pe Android. Sunt destul de sigur că titlul va fi gratuit și că va ajunge în top 10 downloaduri imediat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×