Noua aplicație Google Photos ni se dezvăluie în capturi de ecran; acesta va debuta la Google I/O

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.102 ori
<b>Noua aplicație Google Photos ni se dezvăluie în capturi de ecran; acesta va debuta la Google I/O</b>&Icirc;n cadrul conferinței Google I/O 2015 ce va debuta peste doar c&acirc;teva zile, mai precis pe data de 28 mai, gigantul IT Google se pregătește pentru lansarea unor produse software destul de interesante printre care se numără și noua...

În cadrul conferinței Google I/O 2015 ce va debuta peste doar câteva zile, mai precis pe data de 28 mai, gigantul IT Google se pregătește pentru lansarea unor produse software destul de interesante printre care se numără și noua aplicație Google Photos. Câteva capturi din noua versiune a aplicației tocmai ce au ajuns astăzi pe web și astfel ne putem face o idee despre funcțiile incluse.

Noua aplicație ne va permite afișarea fotografiilor sub forma unei grile, folosi gesturi de tip pinch pentru a da zoom, cât și backup-ul automat a acestora. O altă introducere este funcția Assisant ce va crea filmulețe pe baza unor animații și colaje din fotografiile noastre, funcție similară cu HTC Zoe.

De asemenea, modalitatea de distribuire a imaginilor a fost acum simplificată. Astfel putem trimite link-uri către fotografiile sau albumele noastre prin SMS sau folosind rețelele de socializare. Nu în ultimul rând, este introdusă și o metodă interesantă de selectare a fotografiilor, aceasta fiind afișată în imaginea gif de mai jos. Folosiți Google Photos în acest moment, sau altă aplicație 3rd party de tip galerie?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×