Pixlr Express review: cea mai bună aplicație foto de pe Android În 2013 (Video)

4.333 ori
<b>Pixlr Express review: cea mai bună aplicație foto de pe Android În 2013 (Video)</b>Atunci când i-am făcut un review aplicației Fhotoroom pe Windows Phone un cititor al nostru ne-a recomandat softul Pixlr Express drept cea mai bună aplicație de editare foto de pe Android. Am descărcat aplicația, am instalat-o pe Allview P6 Stony...

Atunci când i-am făcut un review aplicației Fhotoroom pe Windows Phone un cititor al nostru ne-a recomandat softul Pixlr Express drept cea mai bună aplicație de editare foto de pe Android. Am descărcat aplicația, am instalat-o pe Allview P6 Stony și ne-a cucerit imediat.

Softul ocupa doar 5.6 MB și vine cu numeroase efecte, filtre și opțiuni. Aplicația necesita Android 2.2 și versiuni ulterioare pentru a rula, iar printre opțiunile sale se numără și crop, redimensionare, înlăturarea ochilor roșii și numeroase margini de fotografii și rame foto. Există și varianta Autofix, pentru a corecta automat defectele unei fotografii, plus posibilitatea de a albi dinții subiecților fotografiați și de a amplifica nuanțe și elemente ale fotografiilor.

Pixlr Express review: cea mai bună aplicație foto de pe Android În 2013 (Video)

Efecte de lumină, blurarea focalizării, înlăturarea zgomotului, acestea sunt doar câteva dintre modificările pe care le puteți aduce fotografiilor. în total sunt sute de efecte și variații cu care vă puteți juca și moduri de a transforma o imagine într-un poster psihedelic. Puteți adăuga un look grunge unei fotografii, schimba intensitatea culorilor și multe, multe altele. îi dăm aplicației nota 10 din 10 și o descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×