Player-ul video din YouTube Web se va adapta automat în funcție de mărimea display-ului și formatul clipului

1.511 ori
<b>Player-ul video din YouTube Web se va adapta automat în funcție de mărimea display-ului și formatul clipului</b>Descoperim în acest weekend faptul că cei de la YouTube vin cu un update minor în zona player-ului video web, actualizare ce aduce adaptare automată a player-ului în funcție de mărimea display-ului pe care se urmăresc clipurile video, respectiv

Aflăm pe final de săptămână că cei de la YouTube aduc o modificare minoră pentru interfața player-ului video din versiunea web a platformei de socializare. Modificarea constă în faptul că player-ul se va adapta automat în funcție de mărimea display-ului de pe care este accesat conținutul, totul fiind realizat cu scopul de a fi îmbunătățită experiența de vizionare.

YouTube

De asemenea, dezvoltatorii țin să menționeze că până acum clipurile verticale și cele pătrate erau înconjurate de o ramă generoasă de culoare neagră, fapt ce făcea ca materialul video să pară foarte mic. De acum înainte însă, acestea sunt eliminate și veți vedea doar alb în cazul filmulețelor de genul pe care apropo cei de la Instagram TV vor să le popularizeze.

Acestea sunt singurele schimbări pe care Google le aduce și aflați că ele sunt live acum pentru toți utilizatorii care accesează YouTube din browser-ul de pe PC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×