BlackBerry Key2 LE scapă în randări noi, ar putea debuta la IFA 2018 cu tastatură fizică la bord

773 ori
<b>BlackBerry Key2 LE scapă în randări noi, ar putea debuta la IFA 2018 cu tastatură fizică la bord</b>Vedem astăzi și noi randări asociate smartphone-ului BlackBerry KEY2 LE, acesta fiind o variantă Lite pentru modelul cu dotări mai atractive numit KEY2. În imaginile cele noi se remarcă faptul că vor fi realizate și ceva schimbări la capitolul

BlackBerry a confirmat deja prezenţa la IFA 2018, unde are un eveniment organizat pe data de 30 august. Cum flagshipul BlackBerry Key2 a fost lansat deja, a apărut teoria că în Europa va debuta BlackBerry Key2 LE, care a mai scăpat în ultima lună. Azi vedem câteva randĂri ale terminalului, care vin din Olanda.

BlackBerry KEY2 LE

Aceasta va fi o variantă mai lite de BlackBerry Key2, care se bazează pe un corp din policarbonat şi metal, dar păstrează tastatura QWERTY în tandem cu ecranul tactil. Zvonurile afirmă că acest model va sosi pe culori mai vii decât BlackBerry Key2 şi la prima vedere nu remarcăm vreun buton în partea stângă, ci doar în dreapta. Scăpările trecute menţionau printre dotări un procesor Qualcomm Snapdragon 636, 4 GB RAM şi o cameră duala cu senzori de 13 MP + 5 MP în spate.

BlackBerry KEY2 LE

Avem şi o baterie de 3000 mAh, jack audio, port USB Type-C şi ceea ce par a fi două difuzoare în zona inferioară. Ecranul de 4.5 inch de pe BlackBerry Key2 e aici, cu tot cu rezoluţia de 1620 x 1080 pixeli. Scannerul de amprente se află integrat în butonul Space, iar de această dată tastatura nu mai vine cu suport pentru input tactil. Prezic un preţ de 400 de euro pentru acest device, poate chiar mai puţin dacă cei de la TCL se simt generoşi.

Având în vedere procesorul aş zice că se bate cu ZenFone 5, dar formatul îl pune în total altă zonă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×