Playerul Apollo din CyanogenMod disponibil acum În Play Store

1.213 ori
<b>Playerul Apollo din CyanogenMod disponibil acum În Play Store</b>Dacă sunteți familiarizați cu custom ROM-urile CyanogenMod atunci știți cu siguranță de playerul audio Apollo. Ei bine aplicația muzicală creată de către dezvoltatorul Andrew Neal a fost disponibilă în exclusivitate pe CyanogenMod 9 și 10...

Dacă sunteți familiarizați cu custom ROM-urile CyanogenMod atunci știți cu siguranță de playerul audio Apollo. Ei bine aplicația muzicală creată de către dezvoltatorul Andrew Neal a fost disponibilă în exclusivitate pe CyanogenMod 9 și 10 și iată că acum vine în sfârșit în Play Store, fiind disponibilă pentru download aici.

Aplicația este disponibilă gratuit, cu reclame, dar puței să faceți upgrade la Apollo+ pentru doar 99 de cenți. Versiunea pro înlătura reclamele și vă oferă actualizări mai rapid decât varianta gratuită. Acest music player cu tema Holo vine cu shortcuturi pentru play list în home screen, control al notificărilor, widgeturi pentru lock screen (Android 4.2) și 4 widgeturi speciale pentru home screen. în plus aveți și playback continuu (gapless), suport pentru versuri și numeroase formaturi audio.

Pe viitor actualizările vor aduce și o interfață specială pentru tablete, scrobbling Last.FM, descărcare automată de informații despre albume și artiști și multe altele. Sperăm că pe viitor să mai vedem și alte elemente și funcții din CyanogenMod ajungând pe Play Store gratuit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×