iPad-uri Mini În valoare de 1.9 milioane de dolari furate de la aeroportul JFK din New York

714 ori
<b>iPad-uri Mini În valoare de 1.9 milioane de dolari furate de la aeroportul JFK din New York</b>Se pare că iPad Mini nu e doar un terminal popular pentru public, ci și pentru hoți, care au furat unități ale acestei tablete în valoare de 1.9 milioane de dolari de la aeroportul JFK din New York. FBI se ocupă de acest caz și l-a arestat deja pe...

Se pare că iPad Mini nu e doar un terminal popular pentru public, ci și pentru hoți, care au furat unități ale acestei tablete în valoare de 1.9 milioane de dolari de la aeroportul JFK din New York. FBI se ocupă de acest caz și l-a arestat deja pe Renel Rene Richardson, care lucra la aeroport.

Aparent Rene a "ținut de șase", în vreme ce alți 2 complici încărcau paleți întregi cu unități iPad Mini. Suspiciunile asupra lui Richardson au apărut atunci când acesta începuse să ceară informații colegilor de muncă despre livrările de iPad Mini-uri și despre amplasarea mașinilor de transport pentru marfa. Suspectul arestat a fost de acord să colaboreze cu FBI pentru căutarea camionului cu terminale furate în Long Island. Interesant e că ieri dimineață au apărut brusc la vânzare pe Craiglist tablete iPad Mini în Long Island.

Din păcate aceste iPad-uri nu au avut încă activat serviciul Find My iPad, deci vor fi greu de găsit. Avem de-a face aici cu o poveste ca în filme și cu un iPad Mini ajuns subiect de jaf, de parcă fi fabricat din aur... Poate că hoții erau mai inspirați furând terminale iPhone 5, din 2 motive: sunt mai compacte și costă mai mult.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×