Newegg (SUA): Vânzările de device-uri cu Windows 8 sunt slabe

836 ori
<b>Newegg (SUA): Vânzările de device-uri cu Windows 8 sunt slabe</b>Windows 8 a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni. Așteptările Microsoft sunt mari, mai ales că Windows 8 este strâns corelat cu Windows RT - Windows 8 pentru procesoare ARM și Windows Phone 8. Toate trei mizează pe interfața Modern...

Windows 8 a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni. Așteptările Microsoft sunt mari, mai ales că Windows 8 este strâns corelat cu Windows RT - Windows 8 pentru procesoare ARM și Windows Phone 8. Toate trei mizează pe interfața Modern UI.

Newegg este un retailer din America de Nord. Au declarat că se pregătiseră pentru o explozie în ce privește vânzările de produse ce rulează Windows 8, dar totul s-a derulat la un nivel redus. Au precizat că s-ar putea din trimestrul II pe 2013 să pornească trendul pozitiv cu adevărat.

Adevărul este că sunt și puține portabile/ notebook-uri/ desktop PC-uri cu Windows 8 în acest moment. Majoritatea merg pe Windows 7. în momentul în care versiunile de Windows RT vor ieși din magazine, multe notebook-uri îl vor avea preinstalat și atunci cota Windows 8 va crește. Am spus de la început că Windows 8 va fi adoptat greu și Windows 7 se va dovedi un nou Windows XP pentru compania cu sediul în Redmond.

Windows 8 integrează Modern UI, vechiul Metro. Acesta a fost special conceput pentru a fi touch friendly, dar prevăd că multora le va fi greu să se obișnuiască cu noul ecran de start. Microsoft trage tare spre a aduce cât mai multe aplicații în Windows Store, 250 ar trebui să fie dezvoltate la nivel local până la mijlocul lui 2013.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×