Newegg (SUA): Vânzările de device-uri cu Windows 8 sunt slabe

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 787 ori
<b>Newegg (SUA): Vânzările de device-uri cu Windows 8 sunt slabe</b>Windows 8 a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni. Așteptările Microsoft sunt mari, mai ales că Windows 8 este strâns corelat cu Windows RT - Windows 8 pentru procesoare ARM și Windows Phone 8. Toate trei mizează pe interfața Modern...

Windows 8 a fost lansat în urmă cu câteva săptămâni. Așteptările Microsoft sunt mari, mai ales că Windows 8 este strâns corelat cu Windows RT - Windows 8 pentru procesoare ARM și Windows Phone 8. Toate trei mizează pe interfața Modern UI.

Newegg este un retailer din America de Nord. Au declarat că se pregătiseră pentru o explozie în ce privește vânzările de produse ce rulează Windows 8, dar totul s-a derulat la un nivel redus. Au precizat că s-ar putea din trimestrul II pe 2013 să pornească trendul pozitiv cu adevărat.

Adevărul este că sunt și puține portabile/ notebook-uri/ desktop PC-uri cu Windows 8 în acest moment. Majoritatea merg pe Windows 7. în momentul în care versiunile de Windows RT vor ieși din magazine, multe notebook-uri îl vor avea preinstalat și atunci cota Windows 8 va crește. Am spus de la început că Windows 8 va fi adoptat greu și Windows 7 se va dovedi un nou Windows XP pentru compania cu sediul în Redmond.

Windows 8 integrează Modern UI, vechiul Metro. Acesta a fost special conceput pentru a fi touch friendly, dar prevăd că multora le va fi greu să se obișnuiască cu noul ecran de start. Microsoft trage tare spre a aduce cât mai multe aplicații în Windows Store, 250 ar trebui să fie dezvoltate la nivel local până la mijlocul lui 2013.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×