PlayTo Samsung TV, o aplicație Android care permite streaming media pe televizor; Disponibilă gratuit, dar și În variantă Îmbunătățită Pro, cu plată!

2.864 ori
<b>PlayTo Samsung TV, o aplicație Android care permite streaming media pe televizor; Disponibilă gratuit, dar și În variantă Îmbunătățită Pro, cu plată!</b>Cei care sunt în căutarea unei aplicații cu care să facă media streaming de pe telefonul cu Android sau tableta pe un televizor Samsung vor fi încântați să afle că azi avem o recomandare de software pentru ei. E vorba despre PlayTo Samsung TV,...

Cei care sunt în căutarea unei aplicații cu care să facă media streaming de pe telefonul cu Android sau tableta pe un televizor Samsung vor fi încântați să afle că azi avem o recomandare de software pentru ei. E vorba despre PlayTo Samsung TV, disponibilă gratuit în Google Play Store.

Există și o variantă contra cost, versiunea Pro care acum e 4.99 dolari, dar care în acest weekend a fost cu 2 dolari mai ieftină. PlayTo Samsung TV permite playback-ul de conținuturi media de oriunde ați fi pe un televizor Samsung sau pe un player Blu-ray, folosind DLNA. Puteți da bookmark clipurilor video disponibile prin intermediul serviciilor video, de la Hulu la Vimeo, Viddler, YouTube și multe altele. PlayTo poate descoperi și alte computere și terminale din rețea folosind UPnP, DLNA și oferind și opțiunea de a stoca muzică, filme și fotografii.

Tot această aplicatie oferă posibilitatea de a face browsing între conținuturi și a le viziona/asculta pe tableta sau smartphone și apoi să le faceți streaming pe TV. Printre media serverele suportate de aplicație se număra TVersity, Plex, Serviio, XBMX și multe altele. PlayTo integrează și un browser, suporta playback continuu pentru media și Full HD pe site-urile cu servicii video. Puteți descărca aplicația gratuit de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×