Samsung Galaxy Note FE, varianta safe a lui Note 7 primește actualizarea la Android Pie

799 ori
<b>Samsung Galaxy Note FE, varianta safe a lui Note 7 primește actualizarea la Android Pie</b>Vara anului 2016 a fost una cu adevărat incendiară pentru Samsung dacă vă amintiți, moment în care phablet-ul Note 7 avea să fie retras de pe piață din cauza numeroaselor explozii ale dispozitivelor. Vina era pusă pe seama bateriei

Vara anului 2016 a fost una cu adevărat incendiară pentru Samsung dacă vă amintiți, moment în care phablet-ul Note 7 avea să fie retras de pe piață din cauza numeroaselor explozii ale dispozitivelor. Vina era pusă pe seama bateriei după cum v-am dezvăluit la acea vreme în cadrul unui articol dedicat și am avut pentru voi și un editorial în care am discutat despre modalitatea prin care Samsung a trecut peste această criză.

Ulterior aveam să descoperim lansarea unei variante "safe" de Note 7, model intitulat Note FE care a ajuns doar în câteva regiuni din lume și într-un număr limitat. Astăzi aflăm că această versiune tocmai ce a primit actualizarea la Android 9.0 Pie alături de interfața One UI și de modul negru pentru întreg sistemul.

Sunt implementate și gesturile de navigare și descoperim că actualizarea software cu numărul de firmware N935FXXU4CSC4 se distribuie în momentul de față via OTA în Orientul Mijlociu și că în perioada următoare va ajunge în mai multe regiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×