PPSPP este un emulator de PlayStation Portable pentru Android, disponibil gratuit in Play Store (Video)

1.100 ori
<b>PPSPP este un emulator de PlayStation Portable pentru Android, disponibil gratuit in Play Store (Video)</b>După cum știți probabil, consola Sony PS Vita a fost un eșec și cu siguranță nu se ridică la înălțimea lui PSP, consola portabilă lansată înaintea sa și care a fost piratata rapid. Ei bine, acum există un emulator de jocuri pentru PSP...

După cum știți probabil, consola Sony PS Vita a fost un eșec și cu siguranță nu se ridică la înălțimea lui PSP, consola portabilă lansată înaintea sa și care a fost piratata rapid. Ei bine, acum există un emulator de jocuri pentru PSP pentru Android, disponibil gratuit in Play Store, sub numele de PPSSPP.

E drept că mai existau soluții de acest gen și până acum, dar de obicei fie înțesate de malware, fie cu preț ridicat, sau cu workarounduri care nu erau la îndemâna oricui. Dezvoltatorii creaseră și emulatoare pentru jocuri Nintendo și chiar și pentru consola PlayStation 1. Totuși PPSSPP e o aplicație profesionistă, cu câțiva ani de lucru în spate și care funcționează fără probleme pe televizor, tableta sau telefon.

PPSPP este un emulator de PlayStation Portable pentru Android, disponibil gratuit in Play Store (Video)

Aplicația e gratuită, dar include reclame, ce se pot înlătura plătind 6 dolari. în ziua de azi un PSP a ajuns să coste doar câteva sute de lei, dar jocurile rămân de scumpe și formatul lor e bizar și neplăcut (un disk cu format unic Sony, care e foarte incomod și se introduce într-o fantă fragilă de PSP). E drept că există o zonă legală gri legat de acest emulator, care îi lasă pe gameri să facă singuri rost de jocuri.

Ele se descarcă de obicei de pe Internet sub formă de ISO-uri, ceea ce evident e ilegal și îi deranjează pe cei de la Sony. Printre titlurile confirmate drept funcționale se număra Wipeout, Grand Theft Auto Vice City, Little Big Planet, Soul Calibur sau Final Fantasy: Crisis Core. PPSPP e compatibil atât cu butoane virtuale, cât și cu un controller Bluetooth.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×