Alec Saunders, fost vice-președinte BlackBerry revine la Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 415 ori
<b>Alec Saunders, fost vice-președinte BlackBerry revine la Microsoft</b>După aproximativ 8 ani petrecuți în cadrul companiei Microsoft, ani urmați de către un post de vice-președinte BlackBerry, iată că acum Alec Saunders revine în echipa dezvoltatorului de soluții IT. Aflăm că acesta a lucrat în trecut (1992 -...

După aproximativ 8 ani petrecuți în cadrul companiei Microsoft, ani urmați de către un post de vice-președinte BlackBerry, iată că acum Alec Saunders revine în echipa dezvoltatorului de soluții IT. Aflăm că acesta a lucrat în trecut (1992 - 2000) la o serie de proiecte ca și: Internet Explorer, DOS 6, cât și Windows.

Prin intermediul unei postări direct din partea lui Alec Saunders, descoperim că rolul său în cadrul Microsoft va fi acela de a promova produsele companiei, de a oferi suport tehnic, cât și de a prezenta detalii despre soluțiile și aplicațiile dezvoltate de Microsoft la diferite conferințe și evenimente publice.

De asemenea, se așteaptă ca Saunders să își folosească cunoștiințele adunate de-a lungul timpului și a ajuta la dezvoltarea produselor companiei având la dispoziție software-ul Microsoft și infrastructura bine pusă la punct.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×