Primele aplicații Android ajung acum pe Chrome OS; numărul acestora așteptat să crească În curând

755 ori
<b>Primele aplicații Android ajung acum pe Chrome OS; numărul acestora așteptat să crească În curând</b>Cu toate că Microsoft Windows este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare pe platforma desktop, acum ceva timp pe piață și-a făcut apariția și Chrome OS. După cum bine știți, acest OS este dezvoltat de către Google, produsele lansate...

Cu toate că Microsoft Windows este unul dintre cele mai utilizate sisteme de operare pe platforma desktop, acum ceva timp pe piață și-a făcut apariția și Chrome OS. După cum bine știți, acest OS este dezvoltat de către Google, produsele lansate în magazine numindu-se Chromebook-uri.

Astăzi aflăm că o primă serie de aplicații Android compatibile cu platforma Chrome OS și-au făcut apariția în magazinul de aplicații dedicat. Printre acestea regăsim aplicații ca Duolingo, Evernote, Sight Words și Vine. Deși pentru moment sunt doar câteva, Google promite ca în curând numărul acestora să crească considerabil, utilizatorii fiind îndemnați să își prezinte preferințele.

Totodată, ni se aduce la cunoștiință faptul că acest lucru a fost posibil prin intermediul proiectului App Runtime for Chrome (Beta) ce a fost anunțat la conferința dezvoltatorilor Google I/O 2014. Acest proiect are ca principal scop transformarea chromebook-urilor în device-uri și mai mobile prin integrarea de aplicații Android. Cum vi se pare Chrome OS?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×