Vodafone ia În calcul achiziția UPC, prin Înglobarea Liberty Global

1.383 ori
<b>Vodafone ia În calcul achiziția UPC, prin Înglobarea Liberty Global</b>După ce nu am mai aflat detalii despre speculată contopire între Vodafone și RCS & RDS, iată că operatorul s-ar putea orienta către UPC, sau mai bine zis către compania să mamă. E vorba despre Liberty Global, care a intrat în colimatorul...

După ce nu am mai aflat detalii despre speculată contopire între Vodafone și RCS & RDS, iată că operatorul s-ar putea orienta către UPC, sau mai bine zis către compania să mamă. E vorba despre Liberty Global, care a intrat în colimatorul Vodafone.

 
Informația vine chiar de la Vittoria Colao, CEO Vodafone, care a declarat în această săptămâna că Liberty Global e o achiziție bună, mai ales dacă și prețul va fi corect. Colao a făcut această declarație în cadrul unui interviu la Bloomberg News, după o prezentare în față investitorilor. Mutări de acest gen au mai avut loc în ultimii ani, Vodafone cumpărând furnizori de sevicii prin cablu și broadband în Germania și Spania.
 
Astfel s-a pus presiune pe Liberty Global, care deține operatori de cablu pe piețele europene unde activează și Vodafone, precum Germania, Marea Britanie sau Olanda. Vodafone are în aplicare un plan de investiții în valoare de 19 miliarde de dolari, care va intră în vigoare până în martie 2016. Investitita e finanțată cu fonduri obținute din vânzarea participației deținute la Verizon Wireless, de 130 de miliarde de dolari.  
 
Vodafone dorește că după programul de investiții să aibă o pozție mai solidă în Europa.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×