LG G Flex 2 ar putea sosi cu un display mai mic

Autor:  | Publicat în:  LG 951 ori
<b>LG G Flex 2 ar putea sosi cu un display mai mic</b>O sursă apropiată de LG India ar fi oferit indicii cu privire la LG G Flex 2, terminal care nu a fost anunțat încă, dar care a mai fost subiect de scăpări. Se pare că LG intenționează să treacă la o diagonală mai mică pe acest device, sub...

O sursă apropiată de LG India ar fi oferit indicii cu privire la LG G Flex 2, terminal care nu a fost anunțat încă, dar care a mai fost subiect de scăpări. Se pare că LG intenționează să treacă la o diagonală mai mică pe acest device, sub cea de 6 inch a modelului de anul trecut.

Se pare că handsetul va oferi și o rezoluție mai ridicată decât cea 720p a primului G Flex, lucru la care ne și așteptăm de altfel. Aceiași oficiali LG India, care au dorit să rămână anonimi au menționat că noul display va avea o rezoluție superioară celei Full HD chiar. Nu sunt sigur că se va face saltul la Quad HD, dar nu ar fi chiar exclus. LG G Flex 2 este așteptat în Coreea de Sud întâi, probabil până la finalul acestui an.

Prețul rămâne un mister, dar ca și în cazul primului model, ne așteptam să fie ridicat. Rămâne de văzut în ce măsură noul handset e flexibil sau nu și cum au evoluat bateria curbabila și ecranul curbabil de la LG. Voi ce așteptări aveți de la acest model?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×