Primele secvențe de gameplay din Angry Birds Star Wars arată fantastic: lasere și roboți ai Imperiului (Video)

1.534 ori
<b>Primele secvențe de gameplay din Angry Birds Star Wars arată fantastic: lasere și roboți ai Imperiului (Video)</b>Cel mai așteptat joc de mobil al finalului de an este cu siguranță Angry Birds Star Wars și deși am avut numeroase teasere video și foto până acum, nici urmă de gameplay. Ei bine acum Rovio a decis să posteze și un clip în care ne prezintă o...

Cel mai așteptat joc de mobil al finalului de an este cu siguranță Angry Birds Star Wars și deși am avut numeroase teasere video și foto până acum, nici urmă de gameplay. Ei bine acum Rovio a decis să posteze și un clip în care ne prezintă o secvență de gameplay, care arata foarte bine.

Vă reamintesc că acest titlu va sosi în Play Store și Apple App Store pe 8 noiembrie, adică săptămâna viitoare. Pasărea roșie, personajul central din Angry Birds este acum Luke Skywalker din Star Wars și pare a-și folosi sabia pentru a dobora obstacole și a dărâma cutiile pe care stau porcii verzi ai Imperiului. și prințesa Leia, care acum e pasărea roz din Angry Birds Back to School folosește lasere roz pentru a dobora un robot mare, cunoscut drept Walker în filmele Star Wars.

în ce privește fundalul, recunoaștem planetele din film, adică Tatooine și Hoth și mă aștept să îl vedem și pe Jabba the Hut în curând. Aș vrea să văd și acea planetă înghețată unde a avut loc bătălia cu roboții și evident un nivel desfășurat pe Death Star. Vom afla mai multe în următoarea săptămână!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×