Cum arată Quick Settings În Android 4.2: swipe cu două degete și ați ajuns acolo! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Android 1.607 ori
<b>Cum arată Quick Settings În Android 4.2: swipe cu două degete și ați ajuns acolo! (Video)</b>Una dintre funcțiile lui Android 4.2 care a ajuns pe web înainte de lansarea noului OS este cea de Quick Settings. La vremea când Android Police a pus mâna pe informații aflam că facem un swipe de sus în jos pe ecranul telefonului Android pentru a...

Una dintre funcțiile lui Android 4.2 care a ajuns pe web înainte de lansarea noului OS este cea de Quick Settings. La vremea când Android Police a pus mâna pe informații aflam că facem un swipe de sus în jos pe ecranul telefonului Android pentru a declanșa bară de notificări și încă un swipe după ce bara e deschisă pentru a ajunge în Quick Settings. Ei bine, în varianta finală e de ajuns să facem un swipe cu două degete din ferestrele lui Android și ajungem în Quick Settings.

Vedeți această comandă detaliată în clipul de mai jos (incepand de la 2:49) , în care oficialul Hugo Barra ne povestește mai multe despre noul Android, Nexus 4 și Nexus 10. Vă reamintesc că aseară Google a decis să anunțe totuși noile sale produse, în ciuda uraganului Sandy care i-a făcut să își anuleze evenimentul oficial. Observați în clip că puteți ajunge la Quick Settings și apăsând un buton virtual în bara de notificări, dar metoda de swipe cu două degete e mai rapidă.

Zona Quick Settings include opțiuni precum luminozitate, accesul la setările complete, setări de baterie, mod Avion, activare/dezactivare de Bluetooth, setări de conectivitate și posibil și detalii despre contul utilizatorului logat în acel moment. E posibil să putem din acea opțiune să schimbăm utilizatorul, deoarece Android 4.2 aduce conceptul de multi user, adică mai mulți useri pe același terminal Android 4.2.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×