ROUTE 66 lansează Navigate 6, program de navigație de nouă generație pentru Android și iPhone

2.480 ori
<b>ROUTE 66 lansează Navigate 6, program de navigație de nouă generație pentru Android și iPhone</b>ROUTE 66 a anunțat astăzi lansarea aplicației ROUTE 66 Navigate 6 pentru Android și iPhone. Soluția este prezentată drept cea mai completă aplicație de navigație pentru Android și iPhone, o afirmație curajoasă având în vedere ce rivali se...

ROUTE 66 a anunțat astăzi lansarea aplicației ROUTE 66 Navigate 6 pentru Android și iPhone. Soluția este prezentată drept cea mai completă aplicație de navigație pentru Android și iPhone, o afirmație curajoasă având în vedere ce rivali se afla pe piață. Hai să vedem ce funcții aduce noul software navigational.

Printre altele avem parte de hărți precise și foarte rapide, vectoriale și complet scalabile. Hărțile sunt disponibile atât online, cât și offline și vine cu o funcție de căutare intuitivă, care va permite să găsiți o destinație chiar și după ce ați scris câteva caractere. Aveți parte și de căutare locală prin intermediul unui furnizor Pagini Aurii local, Wikipedia integrată în hartă și starea vremii afișată la rândul său pe hartă.

ROUTE 66 lansează Navigate 6, program de navigație de nouă generație pentru Android și iPhone

Clădirile sunt conturate în 3D și modelele 3D ale obiectivelor principale sunt detaliate pentru o experiență de navigație atractivă. Aveți la dispoziție și informații despre benzi, limite de viteză, presemnalizarea benzilor, indicatoare auto realiste și instrucțiuni exacte. ROUTE 66 Navigate 6 propune și rute alternative, estimarea corectă a orei de sosire și are o opțiune pentru camerele radar.

Navigate 6 este disponibil gratuit în Google Play și Apple App Store, oferind acces gratuit la hărți și o perioadă de test de 30 de zile. Pentru a descărca serviciile complete de navigație prețul este de 14.99 euro pentru o țară sau 19.99 euro pentru o regiune precum Europa sau America de Nord. Camerele radar pe o țară costă 9.99 euro, iar trafic HD pentru o țară costă 9.99 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×