Logitech lansează controller-ul pentru iPhone 5s

Autor:  | Publicat în:  Logitech 808 ori
<b>Logitech lansează controller-ul pentru iPhone 5s</b>Iată că cei de la Logitech ne fac o surpriză foarte plăcută, aceștia tocmai au lansat primul controller pentru iPhone 5s. Dispozitivul se numește Logitech PowerShell Controller + Battery&nbsp;și&nbsp;acesta integrează butoane de joc...

Iată că cei de la Logitech ne fac o surpriză foarte plăcută, aceștia tocmai au lansat primul controller pentru iPhone 5s. Dispozitivul se numește Logitech PowerShell Controller + Battery și acesta integrează butoane de joc asemănătoare unei console.

Controller-ul este compatibil cu iPhone 5, iPhone 5s și iPod Touch ( generația 5 ), device-uri ce necesită iOS 7. Primul pas pentru a utiliza acest produs constă într-o operație foarte simplă ce necesită introducerea telefonului în controller, procedeu similar cu cel al introducerii într-o carcasă. Butoanele analogice prezente oferă o experiență familiară cu cea a gaming-ului pe consolă datorită Dpad-ului, butoanelor Shoulder și butoanelor ce permit controlul modului de joc.

Logitech lansează controller-ul pentru iPhone 5s

De asemenea, acest controller permite folosirea întregului display al telefonului pentru a vedea jocul, iar forma ergonomică îți permite să te joci pentru o perioadă mai lungă de timp. Logitech PowerShell este destul de compact, încât poate încape cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică. Bateria integrată în acest controller este o unitate de 1500 mAh, și poate fi încărcată în același timp cu bateria telefonului, fără a fi nevoie îndepărtarea telefonului din controller.

Printre jocurile compatibile cu acest device se numără: Bastion, Fast&Furious: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD, Nitro și multe altele care pot fi găsite în Apple App Store. Logitech PowerShell + Battery este disponibil la precomandă pe site-ul Logitech.com la un preț de 99 EUR. Controller-ul va sosi și în magazinele Apple și în alte magazine, la nivel global, începând cu luna decembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×