Logitech lansează controller-ul pentru iPhone 5s

Autor:  | Publicat în:  Logitech 838 ori
<b>Logitech lansează controller-ul pentru iPhone 5s</b>Iată că cei de la Logitech ne fac o surpriză foarte plăcută, aceștia tocmai au lansat primul controller pentru iPhone 5s. Dispozitivul se numește Logitech PowerShell Controller + Battery&nbsp;și&nbsp;acesta integrează butoane de joc...

Iată că cei de la Logitech ne fac o surpriză foarte plăcută, aceștia tocmai au lansat primul controller pentru iPhone 5s. Dispozitivul se numește Logitech PowerShell Controller + Battery și acesta integrează butoane de joc asemănătoare unei console.

Controller-ul este compatibil cu iPhone 5, iPhone 5s și iPod Touch ( generația 5 ), device-uri ce necesită iOS 7. Primul pas pentru a utiliza acest produs constă într-o operație foarte simplă ce necesită introducerea telefonului în controller, procedeu similar cu cel al introducerii într-o carcasă. Butoanele analogice prezente oferă o experiență familiară cu cea a gaming-ului pe consolă datorită Dpad-ului, butoanelor Shoulder și butoanelor ce permit controlul modului de joc.

Logitech lansează controller-ul pentru iPhone 5s

De asemenea, acest controller permite folosirea întregului display al telefonului pentru a vedea jocul, iar forma ergonomică îți permite să te joci pentru o perioadă mai lungă de timp. Logitech PowerShell este destul de compact, încât poate încape cu ușurință în buzunar sau într-o geantă mică. Bateria integrată în acest controller este o unitate de 1500 mAh, și poate fi încărcată în același timp cu bateria telefonului, fără a fi nevoie îndepărtarea telefonului din controller.

Printre jocurile compatibile cu acest device se numără: Bastion, Fast&Furious: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy on Fire 2 HD, Nitro și multe altele care pot fi găsite în Apple App Store. Logitech PowerShell + Battery este disponibil la precomandă pe site-ul Logitech.com la un preț de 99 EUR. Controller-ul va sosi și în magazinele Apple și în alte magazine, la nivel global, începând cu luna decembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×