Prisma review (Allview X3 Soul Plus): aplicaţii verii e foarte distractivă, puţin înspăimântătoare la selfie-uri (Video)

1.213 ori
<b>Prisma review (Allview X3 Soul Plus): aplicaţii verii e foarte distractivă, puţin înspăimântătoare la selfie-uri (Video)</b>Cine nu a auzit de Prisma? Aplicaţie cu origini ruseşti, acest software pe bază de filtre foto a explodat la început de vară pe iOS şi apoi a ajuns şi pe Android la final de iulie. Aplicaţia poate transforma fotografiile în artă abstractă şi imitaţii de..

Cine nu a auzit de Prisma? Aplicaţie cu origini ruseşti, acest software pe bază de filtre foto a explodat la început de vară pe iOS şi apoi a ajuns şi pe Android la final de iulie. Aplicaţia poate transforma fotografiile în artă abstractă şi imitaţii de manga/anime/comic book. Am testat-o pe Allview X3 Soul Plus.

Prisma e gratuită în Play Store şi realizează toată post procesarea la nivel de servere Prisma şi nu forjând dotările hardware ale handset-ului. Zeci de filtre sunt disponibile, undeva între 20 şi 40. Puteţi transforma o banală poza din vacanţă într-o operă de Picasso, într-o schiţă alb/negru de caricaturist din Parcul Herăstrău sau de copertă de comic book Superman din anii 60.

Puteţi face şi crop, roti imaginea şi adăuga şi watermark-ul Prisma. Avem şi shortcut de postare pe Facebook, putem salva fotografia în memoria internă a terminalului şi să o partajăm şi via mail şi alte servicii. Facem swipe pentru a creşte sau scădea intensitatea filtrului, iar dintre filtre amintim Mononoke, Electric, Dallas, Roy, Femme, Tokyo sau Dreams.

Luna trecută versiunea iOS primea şi editare offline, iar în curând va sosi şi editare video. Să nu priviţi aplicaţia ca o banală modalitate de aplicare de filtre foto! Nu, e de fapt vorba despre "repictarea" cadrului folosind imaginea de pornire şi un sistem compus din AI şi Neural Networks. Rezultatul trece prin diferite layere şi se recrează apoi fotografia.

Unele filtre se încarcă mai greu, dar în general mai toate au avut nevoie de câteva secunde pentru aplicare. Îşi merită titlul de "aplicaţia verii 2016" şi îi dăm notă de 9.5 din 10. Cu menţiunea totuşi că ori am eu o fată mai ciudată, ori selfie-urile devin ciudate rău în această aplicaţie şi chiar înspăimântătoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×