Designul lui Samsung Galaxy S8 posibil confirmat de o schiţă a unei aplicaţii Samsung

1.524 ori
<b>Designul lui Samsung Galaxy S8 posibil confirmat de o schiţă a unei aplicaţii Samsung</b>Cu toate că Samsung are programat un eveniment pentru data de 26 februarie în Barcelona, nu aici va fi prezentat următorul flagship Galaxy S8, ci abia pe data de 29 martie, așadar la o lună distanță. Am avut parte de fel și fel de materiale scăpate pe web

E una să vezi scăpări de la producători de huse pentru diferite terminale şi total altceva ca Samsung să fie autorul respectivelor scăpări. Fix asta se întâmplă azi, sud coreenii făcând cumva o gafă, prin intermediul unei aplicaţii Samsung ajunse pe web, care aparent dezvăluie designul noului terminal.

E vorba despre Samsung Secure Folder, aplicaţie pentru Galaxy S7, care a ajuns pe web în această săptămână. Ea oferă o funcţie de securitate prin amprentare pentru un anumit folder de aplicaţii şi contacte şi ar putea să fi confirmat designul pentru Galaxy S8. Imaginea pe care o include softul respectiv pare o schiţă de design pentru viitorul flagship.

E drept că vedem mai degrabă un şablon generic pentru un terminal, unul fără butoane vizibile. A se remarca totuşi muchiile înguste ale ecranului şi lipsa de buton Home în faţă. Ar fi prima oară când chiar Samsung oferă o privire, fie ea şi minimalista asupra abordării noi de design. În plus, se pare că Samsung va aduce funcţia Secure Folder, exclusivă pe Note 7 şi pe Galaxy S8.

Flagshipul va sosi peste aproximativ 5 săptămâni, odată cu asistentul virtual Bixby. Nu excludem deloc un teaser cât de mic şi la MWC 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×