Samsung anunță posibilitatea de a achiziționa aplicații cu plată din Samsung Apps

Autor:  | Publicat în:  Samsung 998 ori
<b>Samsung anunță posibilitatea de a achiziționa aplicații cu plată din Samsung Apps</b>Credeam că este vorba despre lansarea unui magazin local de aplicații realizat de către Samsung Electronic România. Esența comunicatului de presă este alta. Până acum se puteau downloada aplicații din Samsung Apps, dar doar cele gratuite. &nbsp;...

Credeam că este vorba despre lansarea unui magazin local de aplicații realizat de către Samsung Electronic România. Esența comunicatului de presă însă este alta. Până acum se puteau descărca aplicații din Samsung Apps, dar doar cele gratuite.

Dacă deții o tabletă sau un telefon Android cu Samsung Apps preinstalat poți acum să instalezi și aplicațiile considerate premium, cu plată.

Plata se face cu un card bancar, iar pe viitor se ia în considerare realizarea plății și prin abonament la operatorul de telefonie mobilă sau se deduce din cartela preplătită. Știu că și Nokia a lansat ceva similar în Nokia Store în urmă cu câteva luni.

Ne bucurăm că le putem oferi clienților de pe piața locală cele mai noi și interesante aplicații de Android, fie ele gratuite sau cu plată”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager în cadrul Samsung România.

Le-aș recomanda să permită accesul la Samsung Mobile Apps și fără să ai o cartelă SIM în telefon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×