Samsung Cloud va debuta pe Galaxy Note 7 şi va ajunge şi pe modelele S7 în curând; Ar putea fi în sfârşit un serviciu cloud capabil

1.314 ori
<b>Samsung Cloud va debuta pe Galaxy Note 7 şi va ajunge şi pe modelele S7 în curând; Ar putea fi în sfârşit un serviciu cloud capabil</b>Cel mai nou serviciu de Cloud, și anume Samsung Cloud se pregătește de lansare - aplicație ce va sosi inițial doar pe phablet-ul Samsung Galaxy Note 7, urmând ca mai apoi să ajungă și pe modele precum Samsung Galaxy S7. Din start vor fi oferiți 15 GB

Când vine vorba de procesul de backup şi restore, Android nu e chiar un reper solid în ziua de azi, chiar şi în comparaţie cu eforturile modeste ale Apple prin iCloud. Între timp producătorii de terminale încearcă să lanseze propriile variante de soluţii cloud şi backup, iar Samsung se află pe lista prin serviciul lor cel nou.

Samsung Cloud

El se numeşte Samsung Cloud şi ar urma să debuteze pe Galaxy Note 7, pentru a ajunge apoi pe Galaxy S7 sub formă de update de 150 MB, care deja a fost semnalat în Italia şi India. În ce priveşte soluţia Cloud, ea realizează backupuri pentru aplicaţiile "first party" de la Samsung, precum Calendar sau Contacts, dar şi anumite aplicaţii third party.

15 GB stocare sunt oferiţi, iar aplicaţiile sunt salvate în mod continuu pentru a asigura o sincronizare perfectă. Un SMS primit la un moment dat se va adăuga log-ului de mesaje ce se afla în backup imediat spre exemplu şi va putea fi văzut şi pe alt device cu acel cont Samsung Cloud de exemplu. Setările legate de homescreen, datele tastaturii, layoutul şi altele vor fi incluse în cloud, plus muzica, fotografiile, video şi documente.

Multiple terminale se vor putea sincroniza cu aceasta soluţie, împărţind şi notiţele între ele pentru lucru la comun spre exemplu. Samsung Cloud face un backup major la fiecare 24 de ore via WiFi şi are nevoie ca handsetul să fie conectat la alimentare şi ecranul să fie dezactivat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×