Samsung Galaxy S9 va beneficia de o scurtă prezentare în AR; Vedem randări extrase din aplicația Samsung Unpacked

1.188 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va beneficia de o scurtă prezentare în AR; Vedem randări extrase din aplicația Samsung Unpacked</b>Evenimentul Samsung de pe data de 25 februarie va include și un moment mai deosebit în care invitații de la fața locului și privitorii stream-ului live vor avea posibilitatea de a se juca cu noile telefoane Galaxy S9 și Galaxy S9+ în AR

Aflăm astăzi faptul că sud-coreenii de la Samsung vor include și un scurt moment AR în cadrul evenimentului de lansare pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+, fapt confirmat de către cei de la XDA-Developers. Aceștia au descoperit prezența unor materiale AR în cea mai recentă versiune a aplicației Samsung Unpacked - software pe care publicul îl va putea folosi pentru a viziona evenimentul transmis live pe data de 25 februarie.

GalaxyS9

În cadrul aplicației va fi inclusă și această funcție AR prin care cei curioși vor putea admira design-ul telefonului pe seama unor materiale 3D ce prezintă telefoanele în toate variantele de culoare și în dimensiunea reală. Observăm în aceste imagini faptul că la bază se vor afla difuzoarele stereo alături de portul USB Type-C și jack-ul audio 3.5 mm.

Varianta standard de aici este cea cu o singură cameră foto în spate și pe seama informațiilor deja cunoscute, este vorba despre un senzor de 12 megapixeli cu deschidere variabilă pentru diafragmă (f/1.5 și f/2.4). Scanner-ul de amprente este plasat într-o zonă ușor de accesat de această dată și vedem că Samsung nu renunță la senzorul de puls de lângă bliț.

Așteptați-vă ca în următoarele câteva zile să vedem și leak-uri mai deosebite, precum materiale video hands-on cu terminalele în stare de funcționare!

Descărcare Samsung Unpacked - Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×