Sătul de interfața clasicei aplicații SMS - Android? Iată câteva alternative care poate vă vor Încânta (Video)

1.193 ori
<b>Sătul de interfața clasicei aplicații SMS - Android? Iată câteva alternative care poate vă vor Încânta (Video)</b>Personal am folosit o vreme Hangouts pentru a trimite (și) mesaje SMS. Apoi, sătul de lipsa de opțiuni am început căutarea de alternative. Ce am găsit, este într-un fel descurajator, însă în același timp și promițător. Poate așteptările...

Personal am folosit o vreme Hangouts pentru a trimite (și) mesaje SMS. Apoi, sătul de lipsa de opțiuni am început căutarea de alternative. Ce am găsit, este într-un fel descurajator, însă în același timp și promițător. Poate așteptările mele s-au aflat în contrast cu realitatea? Un aspect este sigur - multe dintre opțiunile încercate au lacune serioase la capitole pe care mulți le vor considera cheie. Haideți să vedem despre ce este vorba.

Am ales să pornesc pe acest “drum” cu o soluție ce încă nu a ajuns și nu poată fi descărcată prin intermediul Google Store. Este vorba de aplicația dezvoltatorului matt_stang, care a ales să își lanseze softul prin intermediul XDA Developers. SmittenR (pare a nu fi varianta finală a numelui dat aplicației) este cea care aproape că m-a făcut să renunț la a căuta altă soluție. Smitten beneficiază de o interfață stil Google Hangouts, însă cu un număr impresionant de setări, mai ales la capitolul customizarea interfeței. Unde a dat greș însă, deși deloc îngrijorător, sunt ocazionalele “refuzuri” de a trimite mesajul la timp și o închidere forțată, care însă a fost singura și din care și-a revenit foarte rapid. în rest, aplicația de descărcat gratuit, ajunsă la versiunea 2.4, este aproape perfectă.

EvolveSMS este soluția creată de Klinker Apps și a cărei popularitate a crescut drastic de la momentul lansării și până în prezent. Interfața este una plăcută, deși nu pe cât de intuitivă mi-aș fi dorit. Deși oferită gratuit la descărcare, o sumă de opțiuni în plus vor necesita să folosiți cardul de credit/debit. Aceasta în condițiile în care, personal, n-am reușit să accesez lista de contacte, ci doar cele cu care am comunicat recent. Un alt aspect dezamăgitor, cel puțin în ce mă privește, Play Store-ul oferă un număr crescând de add-on-uri pentru această aplicație - în special teme, ce sunt oferite gratuit sau trebuiesc achiziționate. Vorbim de o aplicație SMS ce trebuie să rămână simplă și ușor accesibilă, ceea ce EvolveSMS nu pare a fi!

EvolveSMS

Hello - o aplicație a hello sms este una dintre cele mai simple soluții pe care le-am întâlnit. Prin intermediul ecranului de start aflăm că este prima aplicație care a ales să utilizeze interfața bazată pe tab-uri. Apoi, un simplu gest swipe te va conduce la lista cu conversații recente. Utilizatorii beneficiază de un meniu de help foarte bine pus la punct, ce acoperă absolut toate aspectele legate de interfață. în rest, așa cum am menționat, gama de opțiuni se rezumă la cele de bază. Per total o opțiune de luat în considerare de cei ce caută o schimbare, însă nu prea departe de varianta de bază.

Hello SMS

​Textra - Realizată de Delicious Inc. aceasta este singura soluție ce nu se bazează pe gesturi de tip swipe sau tab-uri pentru a controla interfața.Cu toate acestea, stilul de a se prezenta este unul plăcut iar gama de opțiuni este impresionantă. Culoarea interfeței poate fi schimbată și chiar a căsuțelor pentru conversații, se poate ajusta mărimea textului, aspecte legate de verificări și multe altele. Meniul de MMS-uri este complet, de fapt un aspect obișnuit pentru toate aplicațiile și include propriile setări. Nici la capitolul funcționalitate nu am găsit nimic de remarcat iar viteza de lucru este comparabilă cu cea a soluției standard. Aplicația include și plugin-uri ce pot fi descărcate de pe Store, gratuit și fără reclame.

Acestea nu sunt nici pe departe toate alternativele de găsit pe Store ca alternative pentru aplicația SMS standard. Sunt doar câteva dintre soluțiile ce merită testate doar de dragul de a vă bucura de opțiunile în plus pe care dezvoltatorii acestor aplicații le-au pus la dispoziția utilizatorilor. în plus, pentru mulți dintre voi una sau chiar mai multe își pot găsi un loc permanent în meniul sistemului de operare. Succes!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×