Huse ale lui Meizu MX4 ajung pe Internet, Împreună cu noi detalii de design ale telefonului

857 ori
<b>Huse ale lui Meizu MX4 ajung pe Internet, Împreună cu noi detalii de design ale telefonului</b>Meizu MX4 a avut parte de multe scăpări în ultimele săptămâni, deci nu ne surprinde să mai vedem o serie de carcase ale terminalului ajunse pe web. Le puteți admira mai jos, împreună cu o imagine ce ne prezintă partea inferioară și spatele...

Meizu MX4 a avut parte de multe scăpări în ultimele săptămâni, deci nu ne surprinde să mai vedem o serie de carcase ale terminalului ajunse pe web. Le puteți admira mai jos, împreună cu o imagine ce ne prezintă partea inferioară și spatele acestui smartphone. Intre timp aici gasiti imagini mai detaliate cu designul sau.

Pe 2 septembrie va debuta acest device high end în China, iar el va avea 4 versiuni, printre care și una Pro cu ecran Quad HD și 3 GB RAM. Terminalul are 4 orificii pentru difuzor în partea inferioară, iar carcasa să pare fabricată din plastic, având și un mic orificiu jos folosit pentru înlăturarea capacului spate. Husele confirmă și amplasarea jackului audio și a butonului Power în zona superioară, în vreme ce butoanele de volum se afla în partea stângă.

Huse ale lui Meizu MX4 ajung pe Internet, Împreună cu noi detalii de design ale telefonului

Camera principală va avea blitzul dedesubt și handsetul nu pare prea subțire după standardele actuale. Motivul pentru care scriem atât de des despre Meizu MX4 este faptul că ar putea fi unul dintre cele mai puternice telefoane ale anului, păstrând în același timp și un preț accesibil. Astfel, versiunea Standard va costa puțin peste 300 de dolari, iar cea Pro cu câteva zeci de dolari peste 400.

Huse ale lui Meizu MX4 ajung pe Internet, Împreună cu noi detalii de design ale telefonului

și toate acestea în condițiile în care vom avea procesoare puternice MediaTek la interior.

Meizu MX4 alb

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×