Noul Google Pixelbook "Nocturne" cu tastatură detaşabilă apare într-un video hands on

836 ori
<b>Noul Google Pixelbook "Nocturne" cu tastatură detaşabilă apare într-un video hands on</b>Și luna octombrie se anunță a fi plină de lansări, printre acestea fiind așteptat și evenimentul Google de pe data de 9 octombrie când pe lângă două noi smartphone-uri vom vedea și laptop-uri, dar și tablete hibrid. Un exemplu este modelul

Evenimentul Google de pe 9 octombrie ar trebui să ne aducă mai mult decât două telefoane Pixel 3. Probabil debutează şi nişte accesorii, dar şi un laptop Pixelbook sau două. Mai ales că am tot văzut scăpări, culminând cu cea sub formă de video hands on de mai jos.

Dacă Pixel 3 şi Pixel 3 XL au tot scăpat, despre noul Pixelbook nu ştim mare lucru. Ce am aflat totuşi e că laptopul va avea două versiuni, "Atlas" şi "Nocturne", care au fost menţionaţi ca posibili candidaţi pentru lansare. Nocturne va adopta un format în gen Surface, deci va fi ca o tabletă cu tastatură detaşabilă şi ataşabilă magnetic. Există şi un suport de tip kickstand, care o fixează la un unghi ideal pentru vizionare video sau muncă.

Clipul de 8 secunde nu dezvăluie mare lucru, în afară de suportul touch al ecranului şi faptul că avem o tastatură ce pare detaşabilă. A se remarca butoanele sale ovale generoase ca dimensiuni şi muchiile relativ înguste ale ecranului. Google Pixelbook debuta anul trecut, pe 4 octombrie şi este un laptop cu Chrome OS la bord şi viaţă a bateriei de 10 ore. Are Google Assistant, procesor Core i5 sau Core i7, până la 16 GB RAM şi până la 512 GB stocare flash.

Se poate plia pentru a deveni tabletă şi are şi mod Tent de utilizare. Cântăreşte doar 1.1 kilograme şi a fost gândit să concureze cu MacBook-urile cele mici. Costa 999 dolari la debut, dar preţul a picat rapid. Urmaşul său ar trebui să aducă procesoare noi, extra RAM, accesorii ca stylus şi tastatură de generaţie nouă şi altele de gen. Evident suportul pentru aplicaţii Android e musai inclus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×