Feed-ul de știri Google primește o actualizare la nivel de look și funcții; Este redenumit în Google Discover

Autor:  | Publicat în:  Google 1.011 ori
<b>Feed-ul de știri Google primește o actualizare la nivel de look și funcții; Este redenumit în Google Discover</b>Astăzi cei de la Google au anunțat o actualizare majoră adusă feed-ului de știri pe care îl găsim în aplicația mobilă Google, secțiune care include cele mai proaspete știri din lume. Update-ul este unul foarte important și cu această ocazie

Una dintre secțiunile aplicației mobile Google a primit astăzi o actualizare majoră, fiind vorba despre feed-ul de știri care se prezintă acum cu un design fresh și cu un nou nume totodată. Secțiunea va fi numită Google Discover și aflăm că aceasta va fi curând prezentă în toate browserele mobile odată cu accesarea site-ului google.com.

Google Discover

Printre noutăți avem și funcțiile care ne permit să controlăm ce anume vedem în feed-ul de știri, dar și clasificarea știrilor în funcție de categoria din care fac parte după cum se poate vedea în capturile de ecran din acest articol. Feed-ul își va aminti și dacă utilizatorul are anumite preferințe legate de limbă, un exemplu fiind acela de a putea citi rețete în spaniolă și restul știrilor în limba engleză.

Google Discover

De asemenea, utilizatorii vor putea urmări un anumit topic pentru a descoperi mai multe știri din acel domeniu și mai suntem informați că Google vrea să aducă în această secțiune mai multe clipuri video și conținut vizual fresh. Noul feed de știri va fi disponibil atât în aplicația Google de pe telefon, dar și în browserele web mobile în perioada următoare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×