Biografia lui Steve Jobs disponibilă acum, În varianta completă de 650 de pagini (Video)

1.096 ori
<b>Biografia lui Steve Jobs disponibilă acum, În varianta completă de 650 de pagini (Video)</b>în ultimele zile am aflat tot felul de potențiale planuri ale Apple pentru viitor, precum un televizor al companiei, extrase din biografia oficială a lui Steve Jobs. Aceasta și-a făcut în sfârșit apariția pe rafturi, sub forma unei cărți de 650...

în ultimele zile am aflat tot felul de potențiale planuri ale Apple pentru viitor, precum un televizor al companiei, extrase din biografia oficială a lui Steve Jobs. Aceasta și-a făcut în sfârșit apariția pe rafturi, sub forma unei cărți de 650 de pagini, bazată pe un număr de 40 de interviuri cu fostul CEO Apple.

în timpul bătăliei sale cu cancerul pancreatic, Steve Jobs a decis că a venit momentul să i se facă biografia și a acordat o serie de interviuri, din care aveți mai jos două mostre video. Jobs a fost o persoană spirituală, atrasă de budism, un hippie la începutul vieții și un pescetarian (mânca legume, fructe și pește). Minimalismul, modestia și dorința de a oferi și a obține împăcare și liniște, toate aceste concepte sunt reflectate în opera sa, iDevice-urile.

Jobs și-a lăsat amprenta și asupra Pixar, care ne-a dus în lumea modernă a animațiilor prin faimosul Toy Story, în care Steve a fost implicat personal. Biografia acestui om excepțional este scrisă de către Walter Isaacson, fost director CNN și un important editor al revistei Time. Cele 40 de interviuri citate mai sus au fost realizate de-a lungul a 2 ani, formând un tablou perfect al lui Steve Jobs. Fie că e vorba de duelul sau cu Android sau de viață personala, toate detaliile le aflați în biografia sa... pe care acum o așteptăm și pe rafturile din România.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×