Super Mario Run e acum disponibil pe Android; Sunt gratuite doar primele 3 nivele, apoi costă 10 euro

1.387 ori
<b>Super Mario Run e acum disponibil pe Android; Sunt gratuite doar primele 3 nivele, apoi costă 10 euro</b>A venit şi ziua cea mare a sosirii lui Super Mario Run pe Android, titlul debutând în primele ore ale zilei lui 23 martie in Play Store. Exact ca pe iOS, e gratuit să jucaţi primele 3 nivele, apoi plătiţi 10 euro pentru a le accesa pe toate.

A venit şi ziua cea mare a sosirii lui Super Mario Run pe Android, titlul debutând în primele ore ale zilei lui 23 martie in Play Store. Exact ca pe iOS, e gratuit să jucaţi primele 3 nivele, apoi plătiţi 10 euro pentru a le accesa pe toate.

Acest endless runner side scrolling cu elemente de platformer a debutat pe iOS în decembrie anul trecut, după ce fusese prezentat pe scenă odată cu iPhone 7 în septembrie. A fost disponibil în 151 de ţări şi odată cu sosirea sa pe Android, vine şi o actualizare la versiunea 2.0 pentru utilizatorii iOS. Acest endless runner e menit să fie jucat în doze scurte şi folosind o singură mână, singurul control asupra instalatorului italian fiind tap-ul pentru a sări.

O apăsare mai lungă pe ecran înseamnă un salt mai lung. Mario va alerga automat şi în calea sa vor exista inamici, capcane şi boss battles cu Bowser. Puteţi lua ciuperci pentru a îl mări pe  Mario şi sări pe trambuline sau intră în ţevi verzi. Veţi aduna monede, dar mai importante sunt cele câştigate în Toad Rally. Acesta este un mod nou multiplayer, în care vă întreceţi în 60 de secunde cu ghost-ul altui gamer, pentru a strânge steluţe şi monede şi a ajunge primul la finish.

Cu banii câştigaţi vă personalizaţi Mushroom Kingdom, cam ca în Farmville. Puteţi debloca noi decoraţiuni, clădiri, copaci, ciuperci şi altele. Jocul e haios, dar mă îndoiesc că multă lume va plăti 10 euro pentru toate nivelele. Îl descărcaţi de aici şi noi i-am realizat recenzia aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×