SnapDoodles este o aplicaţie drăguţă de mâzgălituri trimise în timp real pe alt telefon (Video)

1.046 ori
<b>SnapDoodles este o aplicaţie drăguţă de mâzgălituri trimise în timp real pe alt telefon (Video)</b>SnapDoodles este o aplicaţie pe care am descoperit-o &icirc;n Play Store astăzi şi prin care puteţi m&acirc;zgăli pe ecranul telefonului, iar "creaţia" voastră va ajunge &icirc;n timp real pe telefonul unui prieten. Fiecare punct să linie...

SnapDoodles este o aplicaţie pe care am descoperit-o în Play Store astăzi şi prin care puteţi mâzgăli pe ecranul telefonului, iar "creaţia" voastră va ajunge în timp real pe telefonul unui prieten. Fiecare punct să linie desenată pe ecran va ajunge la nici o secundă distanţa pe ecranul destinatarului.

Aplicaţia e disponibilă gratuit in Play Store şi vine de la dezvoltatorul Happy Appy Joy Joy. Pentru a trimite şi primi astfel de mâzgălituri, caricaturi sau desene va trebui să aveţi atât voi, cât şi prietenul vostru un cont SnapDoodles. Vedem aplicaţia ca utilă atât pentru îndrăgostiţi, cât şi pentru prieteni sau pentru cei care vor să îşi trimită copiuţe geometrice la ora de matematică.

SnapDoodles

Pe lângă aceste desene trimise live, veţi putea şi atenţiona prietenul printr-un behăit amuzant ca notificare că a primit un desen nou. Veţi putea schimba culoarea fiecărui doodle şi veţi declanşa behăitul şi scuturând telefonul. Aplicaţia pare a fi destul de populară, având o medie a notelor din recenzii de 4.6 din 5. SnapDoodles a fost lansată pe 21 februarie şi v-o recomandăm pentru amuzament.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×