Samsung Galaxy S6 Edge primeşte huse Spigen la precomandă, aparent el va include o singură margine curbată

1.312 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge primeşte huse Spigen la precomandă, aparent el va include o singură margine curbată</b>După c&acirc;teva scăpări legate de Galaxy S6 Edge apărute &icirc;n ultimele ore, cu aer aproape oficial, ei bine iată că vedem din nou producătorii de huse &icirc;n acţiune. Cei de la Spigen au postat pe Facebook o fotografie ce indică...

După câteva scăpări legate de Galaxy S6 Edge apărute în ultimele ore, cu aer aproape oficial, ei bine iată că vedem din nou producătorii de huse în acţiune. Cei de la Spigen au postat pe Facebook o fotografie ce indică disponibilitatea la precomanda a unei huse pentru Galaxy S6 Edge.

Aspectul bizar al acestei imagini e că handsetul are o singură margine curbata şi nu ambele, aşa cum ne-am fi aşteptat. Observăm că marginea din partea dreaptă este curbată, iar cea din partea stângă rămâne standard, ca şi la Galaxy Note Edge. Mi se pare că şi curba ar fi ceva mai accentuată, , iar terminalul pare destul de gros în aceste imagini.

La drept vorbind Spigen pare a fi folosit mai debraba o imagine mai veche cu prototipul Samsung Youm, decât o randare de la Samsung. Ca de obicei, e bine să nu ne grăbim cu presupunerile legate de aceste scăpări... Ar fi totuşi ciudat că LG să fi expus la CES 2015 un prototip de telefon cu 2 margini laterale curbate, dovedind că "se poate", iar Samsung să lanseze un model cu o singură margine curbată... din nou.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×