Spatiu de stocare offline pentru aplicatiile Safari de pe iPhone

1.089 ori
<b>Spatiu de stocare offline pentru aplicatiile Safari de pe iPhone</b>Pana la aceasta ora a fost deja acceptat faptul ca Apple face toate eforturile pentru a distruge orice aplicatie third party neaprobata de Steve Jobs. Acest lucru nu inseamna ca acest gen de aplicatii nu sunt totusi in proiect pentru iPhone. Cei de la...

Pana la aceasta ora a fost deja acceptat faptul ca Apple face toate eforturile pentru a distruge orice aplicatie third party neaprobata de Steve Jobs. Acest lucru nu inseamna ca acest gen de aplicatii nu sunt totusi in proiect pentru iPhone.

Cei de la Apple au precizat ca doresc ca developerii de softuri third-party sa se concentreze pe aplicatiile web-based. Membrii Ars Technica au aflat din surse interne ale companiei lui Steve Jobs ca Apple lucreaza la o tehnologie care adauga capacitatea de stocare offline browserului Safari de pe iPhone. Semanand cu serviciul Google Gears, care permite utilizatorilor sa ruleze aplicatii web-based local din browserul offline, solutia oferita de Apple ar putea fi o binecuvantare pentru developerii de softuri ideale pentru iPhone.

Sursa folosita de Ars Technica afirma ca acest feature va fi axat pe iPhone si ca intreg scopul acestui proces de dezvoltare este de a face kituril SDK utilizabil. Totusi developerii vor fi astfel limitati la aplicatii care ruleaza pe CSS, HTML si Ajax, cuvantul cheie aici fiind “limitati”. Apple doreste sa lanseze un update la kitul creat pentru developeri in ianuarie 2008 si se pare va vom afla mai multe detalii despre acesta in cadrul Macworld 2008. Sa speram ca Steve Jobs va oferi macar suport pentru Javascript, ajutand developerii sa foloseasca iconurile homescreen.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×