Sharp, Emblaze si ACCESS pregatesc un smartphone Linux

Autor:  | Publicat în:  Software 814 ori
<b>Sharp, Emblaze si ACCESS pregatesc un smartphone Linux</b>&ldquo;Acest terminal reprezinta unul dintre cele mai ambitioase proiecte din industria mobila high-tech&rdquo; - cu aceasta declaratie demareaza proiectul cele 3 nume mari ale industriei mobile, destinat sa creeze o noua generatie de smartphone-uri....

“Acest terminal reprezinta unul dintre cele mai ambitioase proiecte din industria mobila high-tech” - cu aceasta declaratie demareaza proiectul cele 3 nume mari ale industriei mobile, destinat sa creeze o noua generatie de smartphone-uri.

Compania israeliana Emblaze Mobile si-a anuntat colaborarea cu Sharp Corporation si ACCESS, cu scopul de a dezvolta “o noua  generatie de terminale mobile, care vor revolutiona telecomunicatiile”. Informatiile suplimentare sunt inexistente deocamdata, dar expertii industriei sugereaza ca noile smartphone-uri vor folosi platforma ACCESS Linux, creata special pentru acest gen de terminale. Compania a oferit indicii in legatura cu faptul ca handsetul va fi rezultatul a 5 ani de design din partea celor de la Emblaze Mobile, in colaborare cu o serie de firme high-tech din Israel.

Guy Bernstein, directorul executiv al celor de la Emblaze a afirmat ca terminalul reprezinta un proiect extrem de ambitios, pentru toate cele 3 companii, si colaboratorii lor. Ceea ce stim cu siguranta este ca smartphone-ul bazat pe Linux va fi prezentat in 2008, deci vom avea de asteptat luni bune pana la o lista decenta de specificatii tehnice sau o data de lansare si un pret.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×