Sharp, Emblaze si ACCESS pregatesc un smartphone Linux

Autor:  | Publicat în:  Software 680 ori
<b>Sharp, Emblaze si ACCESS pregatesc un smartphone Linux</b>&ldquo;Acest terminal reprezinta unul dintre cele mai ambitioase proiecte din industria mobila high-tech&rdquo; - cu aceasta declaratie demareaza proiectul cele 3 nume mari ale industriei mobile, destinat sa creeze o noua generatie de smartphone-uri....

“Acest terminal reprezinta unul dintre cele mai ambitioase proiecte din industria mobila high-tech” - cu aceasta declaratie demareaza proiectul cele 3 nume mari ale industriei mobile, destinat sa creeze o noua generatie de smartphone-uri.

Compania israeliana Emblaze Mobile si-a anuntat colaborarea cu Sharp Corporation si ACCESS, cu scopul de a dezvolta “o noua  generatie de terminale mobile, care vor revolutiona telecomunicatiile”. Informatiile suplimentare sunt inexistente deocamdata, dar expertii industriei sugereaza ca noile smartphone-uri vor folosi platforma ACCESS Linux, creata special pentru acest gen de terminale. Compania a oferit indicii in legatura cu faptul ca handsetul va fi rezultatul a 5 ani de design din partea celor de la Emblaze Mobile, in colaborare cu o serie de firme high-tech din Israel.

Guy Bernstein, directorul executiv al celor de la Emblaze a afirmat ca terminalul reprezinta un proiect extrem de ambitios, pentru toate cele 3 companii, si colaboratorii lor. Ceea ce stim cu siguranta este ca smartphone-ul bazat pe Linux va fi prezentat in 2008, deci vom avea de asteptat luni bune pana la o lista decenta de specificatii tehnice sau o data de lansare si un pret.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×