Google Translate oferă de astăzi traduceri offline mai precise pe Android și iOS grație AI-ului

1.592 ori
<b>Google Translate oferă de astăzi traduceri offline mai precise pe Android și iOS grație AI-ului</b>Folosind inteligența artificială iată că cei de la Google oferă de astăzi traduceri offline îmbunătățite prin intermediul aplicației de pe iOS și Android. În următoarele zile această funcție va ajunge către toți utilizatorii și aflăm că sunt vizate

Începând de astăzi traducerile offline realizate de către Google Translate pe iOS și Android devin mai precise, asta grație implementării de funcții AI. Aflăm că în urmă cu aproximativ 2 ani marele G a introdus tehnologia sa de traducere neurală (NMT) menită să îmbunătățească nivelul de calitate al traducerilor realizate, tehnologie care de acum este disponibilă și în offline folosind aplicația dedicată.

Google Translate

Sistemul neural poate traduce întregi propoziții și nu doar părți din acestea precum se întâmpla până acum. AI-ul este pus la treabă pentru ca traducerile să fie mai exacte și ca utilizatorul să înțeleagă pe deplin contextul. Funcția offline poate fi folosită atunci când nu avem parte de acces la internet sau în situațiile în care vrem să economisim datele mobile.

Pachetele de traduceri offline dedicate pentru fiecare limbă în parte au o mărime cuprinsă între 35 și 45 MB și pot fi descărcate direct din aplicație. Google va aduce acest update pentru 59 limbi și se așteaptă ca distribuirea globală să aibă loc în câteva zile. Mai jos aveți link-uri pentru descărcarea lui Google Translate:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×