Tânărul care a descoperit bug-ul asociat serviciului FaceTime ar putea fi recompensat de Apple

Autor:  | Publicat în:  Apple  Aplicatii 1.453 ori
<b>Tânărul care a descoperit bug-ul asociat serviciului FaceTime ar putea fi recompensat de Apple </b>Așa cum v-am informat și noi în cadrul unui articol săptămâna trecută, celebrul serviciu de apelare video numit Apple FaceTime a avut parte de un bug major ce ne permitea să ascultăm ce vorbește persoana apelată înainte ca aceasta

Așa cum v-am informat și noi în cadrul unui articol săptămâna trecută, celebrul serviciu de apelare video numit Apple FaceTime a avut parte de un bug major ce ne permitea să ascultăm ce vorbește persoana apelată înainte ca aceasta să fi răspuns. Problema era asociată convorbirilor video de grup și la scurt timp de la semnalarea sa, compania din Cupertino a decis să dezactiveze pentru moment acest tip apeluri.

Între timp bug-ul a fost rezolvat și se așteaptă ca update-ul pentru aplicația FaceTime să fie livrat către utilizatori pe parcursul acestei săptămâni. În așteptarea releaseului aflăm o informație foarte interesantă și anume aceea că un tânăr de 14 ani numit Grant Thompson a descoperit bug-ul cu pricina în timp ce se juca Fortnite și folosea FaceTime pentru a conversa cu prietenii săi.

Aparent mama băiatului a încercat timp de o săptămână să contacteze Apple pentru a semnala problema de intimitate, fără a ști că procesul implică înregistrarea ca dezvoltator pentru a menționa un bug către companie. Până la urmă mama acestuia a fost contactată de către Apple și a primit chiar o vizită a unui oficial care i-a dezvăluit că descoperirea problemei i-ar putea aduce o recompensă.

Programul de recompense pentru descoperirea de bug-uri oferă între 25.000 și 200.000 dolari în funcție de gravitatea problemei și nu se știe exact pentru ce recompensă este eligibil Grant. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×