Apple ar putea deveni lider pe piața serviciilor de streaming video prin achiziția Netflix; Iată cine vine cu această recomandare

1.882 ori
<b>Apple ar putea deveni lider pe piața serviciilor de streaming video prin achiziția Netflix; Iată cine vine cu această recomandare</b>În ultima vreme am tot auzit speculații pe seama planurilor actuale Apple, printre acestea numărându-se atât lansarea unui serviciu de streaming pentru jocuri video, dar și a unui rival pentru Netflix. Spre ușurarea firmei din

În ultima vreme am tot auzit speculații pe seama planurilor actuale Apple, printre acestea numărându-se atât lansarea unui serviciu de streaming pentru jocuri video, dar și a unui rival pentru Netflix. Spre ușurarea firmei din Cupertino ar putea exista o modalitate prin care intrarea pe această piață a streamingului video s-ar putea întâmpla mai repede și anume achiziția gigantului Netlfix.

Nu o spunem noi ci chiar Samik Chatterjee, un analist în cadrul băncii americane de investiții J.P.Morgan care deși admite că o asemenea achiziție s-ar dovedi a fi foarte scumpă chiar și pentru Apple (aprox. 189 miliarde dolari), ar urma să aducă multe beneficii pentru firma lui Tim Cook. El este de părere că Apple poate jongla atât cu smartphone-urile cât și cu segmentul de consum video pentru a spori veniturile.

Aparent nu este prima oară când Apple primește o asemenea sugestie, asta pentru că mulți au recomandat achiziția Netflix și în trecut, încă de prin 2017. Un asemenea serviciu de streaming Apple TV oferi la pachet cu Apple Music și cu un abonament pentru reviste ar aduce un boost serios pentru prețurile acțiunilor Apple, după cum consideră analiștii Morgan Stanley. 

Pe lângă recomandarea de achziție Netflix, J.P.Morgan afirmă că Apple ar putea achiziționa Sonos (pentru aprox. 1.3 miliarde dolari) pentru a îmbunătăți viitoarele boxe HomePod, sau compania de gaming Activision Blizzard (pentru aprox. 35.7 miliarde dolari). 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×