Top 5 al aplicatiilor Symbian in 2007

Autor:  | Publicat în:  Software 4.282 ori
<b>Top 5 al aplicatiilor Symbian in 2007</b>Top 5 al aplicatiilor Symbian in 2007 Site-ul PocketPicks isi continua lista retrospectivelor anului 2007, facand un top 5 al aplicatiilor Symbian cele mai utile si populare in acest an. Nu uitati sa aruncati o privire si asupra topului aplicatiilor...

Top 5 al aplicatiilor Symbian in 2007

Site-ul PocketPicks isi continua lista retrospectivelor anului 2007, facand un top 5 al aplicatiilor Symbian cele mai utile si populare in acest an. Nu uitati sa aruncati o privire si asupra topului aplicatiilor mobile Java in 2007:

1. Nokia Sports Tracker

Avem de-a face cu o combinatie intre functia GPS si accelerometrul telefoanelor Nokia, in special in cazul celor high-end. Sports Tracker este ideal pentru utilizatorii sportivi si inregistreaza performantele acestora intr-un jurnal de antrenament, care include numarul de pasi si distanta parcursa. Aplicatia a debutat in cadrul Nokia Beta Labs, fiind deja lansata oficial impreuna cu un set de servicii web care va permit sa analizati datele antrenamentului sportiv. De asemenea acest Sports Tracker va afisa grafice cu performantele dumneavoastra si o analiza a recordurilor personale.

2. irRemote

Prin intermediul acestei aplicatii va puteti transforma telefonul mobil intr-o telecomanda pentru televizorul dumneavoastra. Totusi, baza de date a aplicatiei este mai vasta, astfel ca veti mai putea controla numeroase alte gadgeturi care folosesc o conexiune prin infrarosu, de la DVD player la combina audio, sau chiar aparat de aer conditionat. Interfata aplicatiei este customizabila pentru fiecare terminal pe care il controlati, iar comunitatea care foloseste softul updateaza continuu baza de date cu gadgeturi compatibile.

3. Fring

O noua versiune si o serie de feature-uri excelente au facut din Fring cel mai bun client mobil VoIP. Aplicatia suporta numeroase protocoale instant messaging, permitandu-va sa vorbiti cu contactele dumneavoastra de pe Skype, Jabber, SIP, Google Talk, AIM, MSN, toate acestea prezentate intr-o interfata bine gandita si atractiva. Noul feature de auto-roaming va permite sa optati pentru Wi-Fi sau 3G/GPRS fara prea mult efort, oferindu-va si extra-optiuni ca FringMe Google Maps (widget).

4. Nokia Audiobooks

O alta surpriza de la Nokia Beta Labs, acest player audiobook soseste dotat cu un convertor care transforma CD-urile si MP3-urile audiobook in fisiere ultra-comprimate AMR-WB, optimizate pentru reproducerea vocii. Combinati aceste feature-uri cu un player de fisiere audiobook, plus sansa de a adauga la bookmark si naviga printre capitolele acestor "carti audio" si veti obtine aplicatia ideala.

5. emTube

2007 a fost cu siguranta anul YouTube si am avut de-a face cu numeroase playere similare cu acesta, emTube fiind de departe cel mai bun. Pentru o aplicatie beta, interfata sa este surprinzator de functionala, iar in prezenta unei conexiuni Wi-Fi, veti putea viziona clipuri prin video-streaming la fel ca pe browserul PC-ului dumneavoastra. Puteti descarca clipuri pe cardul de memorie al telefonului, pentru a le viziona mai tarziu, avand acces la statistici ca numele autorului, nota primita de la cei care au vizionat clipul si durata de playback. Exista si un feature de favorite/bookmark care permite un acces mai rapid la clipurile selectate. Ca o "cireasa de pe tort" Nokia N95 ofera o interfata auto-rotativa plus suport pentru accelerometru in cazul acestei aplicatii.

Topul aplicatiilor mobile ale anului 2007 continua cu cele Java pe care vi le vom prezenta in curand, prin intermediul acelorasi editori Pocket Picks.

Sursa: pocketpicks.co.uk


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×