Clip video de prezentare a firmware-ului iPhone 1.1.3

1.404 ori
<b>Clip video de prezentare a firmware-ului iPhone 1.1.3</b>Precedentele update-uri de firmware au adus schimbari cosmetice ale interfatei terminalului Apple iPhone, din punct de vedere al utilizatorilor. Schimbarile fundamentale pot fi rareori observate de catre posesorii unui astfel de handset. Conform unor...

Precedentele update-uri de firmware au adus schimbari cosmetice ale interfatei terminalului Apple iPhone, din punct de vedere al utilizatorilor. Schimbarile fundamentale pot fi rareori observate de catre posesorii unui astfel de handset. Conform unor informatii "scapate", firmware-ul 1.1.3 va fi disponibil destul de curand si va aduce o serie de modificari importante. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la un clip de prezentare a noilor feature-uri:

Cei de la GearLive.com au pus mana pe noua serie de feature-uri propagandu-le pe Internet, impreuna cu o serie de screenshoturi. Pe lista noilor functii pe care le aduce firmware-ul 1.1.3 se afla posibilitatea de a trimite un SMS mai multor persoane plus feature-ul My Location (triangularea specifica Google Maps). Acelasi util Google Maps afiseaza acum harti in modalitatea de vizionare Hybrid, in vreme ce iconurile dumneavoastra pot fi rearanjate si functia drag and drop este disponibila chiar si pe ecranul Home al lui iPhone.

Inca un feature implementat de update este paginarea ecranului Home si adaugarea de bookmarkuri web acestuia. Multe dintre functiile si imbunatatirile mentionate anterior sunt semne clare ale faptulu ica Apple se pregateste sa isi deblocheze terminalul pentru aplicatii third party. Dupa cum probabil stiati, exista un razboi deschis intre Apple si hackeri, cu Apple la conducere, de vreme ce iPhone-urile deblocate cu firmware-ul 1.1.1 pot fi totusi updatate la versiunea 1.1.2. Totusi cele cumparate cu versiunea 1.1.2 preinstalata nu pot fi cumparate fata un contract cu operatorii oficiali.

Nu se cunoaste data de lansare pentru firmware-ul 1.1.3, dar stim cu siguranta ca daca sunteti posesorul unui iPhone hackerit, care foloseste firmware-ul 1.1.2 si updatati la noua versiune, va veti bloca telefonul. Asta chiar daca veti incerca sa folositi un SIM AT&T!

Clip video firmware 1.1.3:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×