Pe CEO-ul Vodafone il asteapta un bonus de 90 de milioane de dolari

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 972 ori
<b>Pe CEO-ul Vodafone il asteapta un bonus de 90 de milioane de dolari</b>CEO-ul Vodafone, Arun Sarin beneficiaza la ora actuala de un bonus in valoare de 45 de milioane de lire sterline (90 de milioane de dolari), in actiuni, datorita recentelor cresteri ale preturilor per actiune ale companiei. De mentionat este faptul ca...

CEO-ul Vodafone, Arun Sarin beneficiaza la ora actuala de un bonus in valoare de 45 de milioane de lire sterline (90 de milioane de dolari), in actiuni, datorita recentelor cresteri ale preturilor per actiune ale companiei.

De mentionat este faptul ca actiunile Vodafone au crescut cu o treime in ultimele 12 luni, dupa un an precedent destul de prost. Ziarul Sunday Times mentioneaza faptul ca Sarin ar putea beneficia de actiuni in valoare de 10 milioane de lire sterline chiar acum, dar totusi CEO-ul a vandut rareori actiuni ale unei companii la care lucra. In functie de performantele companiei, Sarin ar putea castiga toata suma mentionata anterior, daca ramane la conducerea Vodafone pana la mijlocul lui 2009.

Aceeasi publicatie a mentionat si faptul ca CEO-ul ar fi dorit sa paraseasca celebrul operator in 2008, fiind convins sa ramana de catre Sir John Bond, personaj influent in cadrul Vodafone. Aceasta decizie vine ca urmare a succeselor lui Sarin in investitiile demarate pe pietele noi unde operatorul si-a facut intrarea. Va trebui sa stiti, totusi ca bonusurile CEO-ului sunt disponibile in transe de catre 8 sau 11 milioane de lire sterline a caror valoare este legata strict de performantele companiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×