TuneIn Radio disponibil acum pe Windows 10 Mobile, cu acces la peste 100.000 de posturi radio

1.021 ori
<b>TuneIn Radio disponibil acum pe Windows 10 Mobile, cu acces la peste 100.000 de posturi radio</b>TuneIn este unul dintre cele mai mari servicii globale de radio şi are o aplicaţie dedicată, care tocmai a ajuns şi pe Windows 10 Mobile. P&acirc;nă acum softul era disponibil ca aplicaţie universală pentru Windows. &nbsp; Actualizarea ce aduce...

TuneIn este unul dintre cele mai mari servicii globale de radio şi are o aplicaţie dedicată, care tocmai a ajuns şi pe Windows 10 Mobile. Până acum softul era disponibil ca aplicaţie universală pentru Windows.

Actualizarea ce aduce acest app pe Windows 10 Mobile rezolva şi probleme precedente cu crash-uri şi performanţa. TuneIn Radio pune la bătaie peste 100.000 de posturi radio şi peste 4 milioane de conţinuturi şi podcasturi on demand. Aplicaţia vine cu o modalitate de căutare a unei melodii, a unui artist sau post radio la nivel global. Veţi putea crea şi o listă de favorite şi ascultă postul preferat în fundal, în vreme ce folosiţi alte aplicaţii.

TuneIn este o companie cu sediul in San Francisco, fondată în Dallas în 2002 şi ea atingea 50 de milioane de utilizatori activi lunar în 2014. Serviciile sale au fost oferite via aplicaţii pe iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone şi sunt compatibile cu 200 de tipuri de device-uri. Posturile radio acoperite de acest serviciu sunt de tip AM, FM, HD, LP, digitale şi Internet.

Aplicaţia e gratuită în Windows Store şi are până acum recenzii destul de bune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×