TweetDeck pentru Android, aplicatia perfecta pentru socializare?

1.730 ori
<b>TweetDeck pentru Android, aplicatia perfecta pentru socializare?</b>Daca sunteti posesor de telefon Android si doriti sa tineti legatura cu prietenii din retelele Facebook, Twitter, Foursquare si Google Buzz! puteti utiliza aplicatia TweetDeck in varianta sa pentru Android.&nbsp; &nbsp; &nbsp; Versiunea curenta este cea...

Daca sunteti posesor de telefon Android si doriti sa tineti legatura cu prietenii din retelele Facebook, Twitter,Foursquare si Google Buzz! puteti utiliza aplicatia TweetDeck in varianta sa pentru Android.

Versiunea curenta este cea beta si trebuie sa aflati ca aceasta functioneaza doar pe handseturile dotate cu Android 2.2, desi am aflat ca varianta finala de TweetDeck va rula si pe terminale Android 1.6+. Retineti ca aceasta aplicatie este disponibila atat pe desktop, cat si pe iPhone si iPad.

Printre functiile softului se numara posibilitatea de a crea grupuri de contacte, de a efectua cautari pe Twitter, suportul pentru mai multe conturi si o experienta simplificata de postare a tweet-urilor, fotografiilor, clipurilor video si linkurilor. Puteti adauga si date despre locul in care va aflati unui Tweet, iar aplicatia se poate sincroniza cu varianta desktop, daca doriti. Aplicatia poate fi descarcata de pe HTC Club.

TweetDeck pentru Android, aplicatia perfecta pentru socializare?

TweetDeck pentru Android, aplicatia perfecta pentru socializare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×